مهلت اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 شهرداری چند روز است؟

تا چه زمانی می توان نسبت به رای کمیسیون ماده 100 اعتراض کرد؟

در چه مرجعی باید به رأی کمیسیون ماده 100 اعتراض کرد؟

مهلت اعتراض به رای کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری و دانستن مرجع رسیدگی به این اعتراض، جزء سؤالات پر تکرار شما عزیزان از آسا وکیل می باشد.

در این مقاله قصد دارم به طور کامل به شرح چگونگی اعتراض نسبت به رأی صادره از کمیسیون ماده 100 بپردازم.

از شما عزیزان تهرانی به دلیل این که بیشتر در معرض چنین مشکلاتی هستید، خواهش دارم که توجه ویژه ای به این مقاله داشته باشید.

 نقش شهرداری در مطرح کردن تخلّفات ساختمانی در کمیسیون ماده 100

کشف تخلّفات ساختمانی توسط شهرداری و سپس مطرح شدن آن در کمیسیون ماده 100، نشان دهنده نقش مهم شهرداری در این زمینه است.

 این امر ممکن است در هر مرحله از ساختمان سازیتانرخ دهد؛ یعنی از سفت کاری گرفته تا پایان کار و.

شهرداری این تخلّفات را به کمیسیون ماده 100 ارجاع داده و کمیسیون بدوی ماده 100 وارد عمل می شود و به تخلّف مذکور رسیدگی می نماید و در نهایت نیز اقدام به صدور رأی می کند.

مهلت اعتراض به رأی صادره از کمیسیون بدوی ماده 100

مهلت اعتراض به رأی صادره از کمیسیون بدوی ماده 100 شهرداری برای هر شخص ذی نفعی چه سازنده و پیمانکار یا مالک ساختمان به مدت 10 روز، مهیا است.

 کمیسیون بدوی با دریافت اعتراض، آن را به مرجع دیگری می فرستد و این طور نیست که خودش بتواند به اعتراض مطرح شده هم رسیدگی نماید.

مرجع اعتراض نسبت به رأی صادره از کمیسیون بدوی ماده صد، کمیسیون تجدیدنظر است که در واقع باید آن را شعبه دیگری از کمیسیون ماده 100 دانست.

تذکر: احتمال نقض شدن رأی بدوی کمیسیون ماده 100 در کمیسیون تجدیدنظر این ماده، بسیار بعید است.

مرجع اعتراض به رأی قطعی کمیسیون ماده 100 کجاست؟

طبق قانون، آرایی که از کمیسیون های ماده 100 چه بدوی و چه تجدیدنظر صادر شده اند اگر قطعی شوند، مرجع اعتراض نسبت به آنها دیوان عدالت اداری است و مهلت این اعتراض نیز 3 ماه از تاریخ قطعیت رأی می باشد.

در همین راستا توصیه می کنم مقاله زیر را مطالعه فرمایید:

نحوه اعتراض به رأی کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری

تذکر: این مهلت برای افراد مقیم خارج از کشور 6 ماه است (در قانون هر ماه 30 روز در نظر گرفته شده است).

تذکر: در احتساب مهلت قانونی برای اعتراض به رأی کمیسیون ماده 100، 2 روز ابلاغ رأی و اقدام نسبت به آن (یعنی همان اعتراض) حساب نمی شود در نتیجه در مجموع باید مهلت اعتراض به آرای کمیسیون ماده 100 شهرداری را 90 روز دانست.

رأی بدوی کمیسیون ماده صد چگونه قطعی می شود؟

اگر شخص ذی نفع در مدت 10 روزه ای که برای اعتراض به رأی بدوی دارد اقدامی نکند، در نتیجه رأی کمیسیون بدوی ماده 100 بدون رفتن به کمیسیون تجدیدنظر، قطعی می شود و با تمام شدن مهلت 10 روزه دیگر چاره ای نمی ماند جز این که در مهلت 3 ماهه مذکور برای اعتراض راهی دیوان عدالت اداری شود.

البته توجه داشته باشید، اگر رأی کمیسیون بدوی ماده 100 به زیانتان باشد برای این که از تلف شدن زمان با ارزشتان جلوگیری کنید؛ اقدام هوشمندانه این است که به رأی بدوی اعتراض نکرده و پرونده تان به کمیسیون تجدیدنظر نرود.

 زیرا همان طور که گفته شد احتمال این که کمیسیون تجدید نظر نفعی برایتان داشته باشد و رأی بدوی را نقض نماید، بسیار کم است و شما می مانید و زمان زیادی که از دستتان رفته است!

 آسا وکیل با سالها تجربه حقوقی در وهله اول از شما عزیزان تقاضا دارد که در مسائل مهمی همچون ماده 100 حتماً از وکیل متخصص در ماده 100 بهره ببرید و در نهایت بهتر است که از اعتراض تجدید نظر نسبت به رأی بدوی کمیسیون ماده 100 چشم پوشی کرده و اجازه دهید این مهلت 10 روزه تمام شود و بعد در اولین فرصت ممکن به دیوان عدالت اداری بروید.

در دیوان که مرجعی قضایی بوده و قضاتی کاربلد و با سواد دارد، شانس موفقیت شما کاربر محترم آسا وکیل بیشتر خواهد بود.

آیا امکان اعتراض شهرداری نسبت به رأی کمیسیون ماده 100 وجود دارد؟

چنانچه رأی بدوی کمیسیون ماده صد به نفع شما بوده و حال نگرانید که نکند شهرداری نسبت به این رأی اعتراض کرده و خدای ناکرده باعث نقض شدن رأی شود باید عرض کنم که:

 شهرداری نمی تواند اعتراضی نسبت به رأی بدوی کمیسیون داشته و باعث شود که پرونده به کمیسیون تجدید نظر ماده 100 برود.

 از طرفی شهرداری حتی حق ندارد که اعتراضش نسبت به رأی کمیسیون ماده 100 را به دیوان عدالت اداری ببرد.

تذکر: اگر شخصی در دیوان عدالت اداری نسبت به رأی کمیسیون ماده 100 اعتراض کند و چه در شعبه بدوی و چه در شعبه تجدیدنظر دیوان، رأی به نفعش صادر شود، این جاست که شهرداری می تواند به این رأی معترض شود.

امیدوارم که این سری از مقالات مربوط به کمیسیون ماده 100 شهرداری برای شما کاربر گرامی آسا وکیل مفید بوده باشد. در صورتی که هنوز نیاز به مشاوره دارید می توانید با ما تماس بگیرید.


آژانس حقوقی آسا وکیل کمیسیون ,ماده ,اعتراض ,بدوی ,شهرداری ,مهلت ,کمیسیون ماده ,بدوی ماده ,مهلت اعتراض ,دیوان عدالت ,عدالت اداری ,دیوان عدالت اداری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی کالا فروشگاهی دانلود بروزترین آهنگ ها طراحی سایت ایده اخرین اخبار تعطیلی / سریال/ ورزشی و... تفریحات سالم نسیم سیتی طراحی سایت و سئو سایت